1 of 8
1 of 8

Baker Botts Dallas

Dallas, TX, USA

The renovation of Baker Botts Dallas improves the overall functionality of the space and creates a unified design for the office as a whole, tying together their conference and practice area floors. The updates also reflect recent trends in the industry to create more communal and less stratified working environments.

Significant changes to the layout and design of the space include moving to a two-sized office layout, rather than three, lowering panels on secretary workstations, adding interior attorney offices, and making all offices glass front. As part of a longer-term real estate strategy, Baker Botts also gave back floors. By reducing the office size and densifying the number of attorneys per floor, valuable space is given back to the office in the form of communal meeting spaces for all employees to enjoy.

一本之道高清无码视频_韩国三级电影_香港三级韩国三级日本三级