1 of 7
1 of 7

Gensler Seattle

Seattle, Washington

Having grown rapidly, Gensler’s Seattle office had to expand to provide additional space, and the renovation presented an opportunity to experiment with designing a workplace for a diverse group of creatives. Three main objectives framed the project: depart from typical formal office design; celebrate the firm’s uniquely “scrappy” work process; and, accommodate a range of workstyles. The project team created distinct zones to achieve these goals, ranging from the highly visible LAB at the office entrance, to the tucked-away charrette/pin-up space BLUR, to the meeting pods of SHARE. While providing for workplace mobility and flexibility, the resulting design conveys the office’s studio spirit and the experimentation of makers and builders.

Expertise

一本之道高清无码视频_韩国三级电影_香港三级韩国三级日本三级